Vereniging Vriendenkring Alleenstaanden

.
Apeldoorn e.o.

logo

Voor leden en aspirant leden wordt elke maand een bijeenkomst gehouden met uitzondering van de maanden juli en augustus. De activiteiten gaan wel door.

Tijdens de bijeenkomst kunnen belangstellenden zich aanmelden of meer informatie verkrijgen..

Het verdient aanbeveling om een eventueel bezoek aan te kondigen door dit formulier in te vullen.

Deze bijeenkomsten worden meestal op de laatste zondag van de maand gehouden bij:

Paviljoen Amalia

Brinklaan 145

Alleen alleenstaanden kunnen lid worden.

Wie zich aanmeldt is 3 maanden aspirant lid. Na 3 maanden word je automatisch lid. Je bent volledig vrij om  deel te nemen aan activiteiten.

Wij adviseren wel om deel te nemen aan activiteiten omdat is gebleken dat nieuwe leden op die manier sneller aansluiting vinden.

Het bestuur en de activiteiten commissie doen er alles aan om nieuwe leden te integreren in onze vereniging.

CONTRIBUTIE

De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd De aspirant leden betalen de eerste keer € 2,50 inschrijfgeld en één maand contributie.

De contributie bedraagt € 3,00 per maand met uitzondering van juli en  augustus.