Vereniging Vriendenkring Alleenstaanden

.
Apeldoorn e.o.

Alleenstaanden ontmoeten elkaar bij de VVA, de gezelligste

alleenstaanden vereniging van Apeldoorn en omgeving

Je bent alleenstaand en zoekt gezelligheid en mensen die bij jou passen? Waarmee je leuke activiteiten kunt doen? En een beetje bij jou in de buurt?

Dan is de VVA wellicht iets voor jou! Van sportief tot cultureel, van actief tot lekker relaxen,wandelen, fietsen,musea bezoeken, samen uit eten, vakanties en nog véél meer.

Interessant, leuk en gezellig. En daar draait het om.

Fietsen Kamperen samen eten

VVA is een club van leden vóór leden.

De activiteitencommisie, het bestuur en de leden bedenken en organiseren zelf de activiteiten en nemen er ook weer aan deel natuurlijk.

Heb je ook goede ideeën? Je bent meer dan welkom!

Of wij bij je passen? Vast wel.

IMAG0251